Wat is bioresonantie

 Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor: aardbevingen, geluid, licht en radiogolven. Het lichaam reageert op trillingen maar zodra een lichaam uit balans is, (verkeerde trillingen heeft) stroomt de energie niet goed door. Het gevolg: organen werken niet meer zoals het hoort. Met aangepaste lichaamseigen trillingen beïnvloedt het bioresonantie-apparaat lichamelijke processen zowel bij mens als bij dieren. Want bioresonantie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ongunstige invloeden.
De biotensor meet buiten het lichaam de frequenties van cellen, weefsels en organen. Uniek is dat elke lichaamscel z'n eigen frequentie heeft. Daardoor kan de trilnaald veranderingen in het lichaam zichtbaar maken en virussen, bacteriën, parasieten en schimmels opsporen. De beweging van de trilnaald maakt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam verkeerde trillingen afgeeft.
Elke ziekte gaat gepaard met onregelmatige trillingen en kan dus opgespoord worden met de biotensor. Als de oorzaak van de ziekte in beeld is, verloopt het genezingsproces eenvoudiger. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren nemen klachten aanzienlijk af of verdwijnen geheel. De genezingsverwachting van de bioresonantie-therapie is hoog. Bovendien kan deze therapie toegepast worden bij uiteenlopende aandoeningen:

Bioresonantietherapie is een natuurlijke geneeswijze die gebruik maakt van de energetische informatie (trillingen) die het lichaam uitzendt.
Meting van lichaamseigen trillingen:
Met behulp van een speciale apparatuur worden de lichaamseigen trillingen gemeten.
Door deze trillingen te analyseren kan een beeld worden gevormd van de werking van de verschillende orgaansystemen. Ook kan een allergie voor een bepaalde stof worden gemeten, of een belasting door een virus of bacterie.

Meting van voer, medicamenten, supplementen:
Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en de te testen stoffen, kan worden gekeken welk voer of supplement geschikt is voor dit dier. Dit is met name bij allergieën een simpele manier om een geschikt voer te vinden.

Meting van energetische blokkades:
Met behulp van bioresonantie kan het lichaam worden onderzocht op energetische blokkades. Een energetische blokkade kan worden veroorzaakt door o.a. een litteken, een trauma, een narcose of een vaccinatie.

 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

 

 De Bioresonantie therapie is er op gericht het zelfherstellende vermogen van het lichaam te stimuleren. Belangrijk: een consult bij FitterDier kan nooit een (dieren)arts vervangen! Een (dieren)arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.