Consult

PAARD / HOND / KAT / MENS

Bij een meting van uw huisdier zal ik alle organen doormeten. Vanuit hier gaan we op zoek naar zijn of haar onbalans.

Hierbij moet u denken aan vitamine tekorten, storingen in spieren en/of skelet, intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen.

Ook is het mogelijk om emotionele trauma's op te sporen.

Goede resultaten bij dieren met angst.

Ik werk samen met testmodules van Phytonics, Puur Natuur, Orthica, Groene Os en Schüssler celcouten.

Ook is het mogelijk om een voedingsadvies te geven over het huidige voerbeleid en supplementen te laten meten.

 

De behandeling vindt plaats door de trillingen op een bepaalde wijze terug te sturen naar het lichaam, zodat het lichaam de juiste energetische informatie krijgt om in balans te komen en daardoor zelf weer in staat is te genezen. Alternatieve geneeswijzen bij dieren met chronische aandoeningen hebben in veel gevallen een heel positief lange termijn resultaat. Het is wel zo dat hoe langer een klacht bestaat, hoe langer het duurt om deze te behandelen. Sommige aandoeningen zijn niet te genezen, vaak is het dan wel mogelijk om de kwaliteit van leven te verbeteren. Soms kan het nodig zijn een klacht in eerste instantie regulier te behandelen, waarbij de natuurgeneeskunde ondersteunend kan werken. Is uw dier acuut of ernstig ziek raadpleeg dan altijd eerst uw dierenarts. Bijvoorbeeld als een dier erg veel pijn en/of koorts heeft, dan kan dit tijdelijk met reguliere medicatie behandeld worden. Waarnaast tegelijkertijd een natuurgeneeskundige behandeling ingezet kan worden. Tot nu toe heb heb ik vooral goede positieve ervaring opgedaan met honden, katten en paarden.

 

Meting + behandeling €65,-

Binnen 10km geen reiskosten

excl. reiskosten €0,35 p/km (heen+terug 3921 BS)

Haaranalyse €35,-

 

Om een haaranalyse te kunnen doen heb ik een paar haren met haarzakje nodig. Deze kan per post verstuurd worden met eventuele vragen.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

 

De Bioresonantie therapie is er op gericht het zelfherstellende vermogen van het lichaam te stimuleren. Belangrijk: een consult bij FitterDier kan nooit een (dieren)arts vervangen! Een (dieren)arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.